Chunky sneakers - hetaste skotrenden 2019!

Kategoribild Shoes & Trends Chunky Sneakers

K.Cobler Satara och K.Cobler Ely

Chunky sneakers, dad-shoes, ugly sneakers, platform sneakers.. Kärt barn har många namn, men en sak är säker – den rejäla sneakern är det trendigaste du kan ha på fötterna denna säsong! Ju klumpigare sula desto bättre. Upptäck och inspireras av årets trendköp nedan, som säkrar streetstyle-looken som alla talar om. Perfekt oavsett om du söker trenden, retrokänslan eller komforten!

 

Sports fashion-modet är en trend som har hängt med säsong efter säsong, och omfamnats av såväl streetwearkulturen som fashionistor världen över. På senare tid har dock den klassiska sneakern fått sig en rejäl uppdatering, allt till följd av framkomsten av den rejäla statement-sulan. Chunky sneakers, eller dad-shoes som herrmodellen kallas, är numera känt som en av de hetaste skotrenderna, som har vuxit fram med inspiration från 90-talets klumpiga sneakersilhuetter. Balenciagas sneaker Triple S gick tidigt i bräschen för trenden och även hos veteranen Fila har sneakern med grov sula länge varit ett signum. Fila nylanserade i fjol den omåttligt populära retro-modellen Disruptor med het tandad sula och släppte även platform-sneakern Fila Orbit Zeppa med högblanka lackdetaljer, den sistnämnda framtagen i ett exklusivt designsamarbete mellan Fila och Scorett.

 alt=Lava Chunky Sneakers från K.Cobler kommer i fina pastellfärger och chunky yttersula. Snygg att matcha till de flesta outfits för en sportig och trendig look!

Venture,chunky sneakers från LegendChunky sneakern Satara från K.Cobler gjorde sig först känd på artisten och streetstyleikonen Sabina Ddumbas fötter. En populär style för den som trånar efter en kaxig statementsko! 

Vi får inte nog! Den fulsnygga sportskon fortsätter att lysa som starkast på modehimlen – och alla vill ha den. Fila, Nike, Legend och K.Cobler är några av de modemärken som hakat på trenden. Bär trendskon till vida byxor, klassiska chinos, croppade jeans, trendiga magväskor eller låt dem bryta av kostymens dressade look och sommarklänningens romantiska stil. Där chunky sneakern är finns även möjligheterna!