Chunky sneakers - hetaste skotrenden 2018!

Kategoribild Shoes & Trends Chunky Sneakers

K.Cobler Satara och K.Cobler Ely

Chunky sneakers, dad-shoes, ugly sneakers, platform sneakers... Kärt barn har många namn, men en sak är säkert – Den rejäla sneakern är det trendigaste du kan ha på fötterna denna säsong. Ju klumpigare desto bättre!

Sportmodet är en trend som hängt med säsong efter säsong, men i år har den klassiska sneakern fått sig en uppdatering. Chunky sneakers, eller dad-shoes som herrmodellen också kallas, är sneakers med en rejäl sula och är en av de hetaste skotrenderna 2018. Balenciagas sneaker Triple S gick tidigt i bräschen för trenden och även hos veteranen Fila har sneakern med grov sula länge varit ett signum. Fila nylanserade i år retro-modellen Disruptor och släppte också Fila Orbit Zeppa, den sistnämnda i ett exklusivt samarbete med Scorett.

Den fulsnygga sportskon lyser helt enkelt starkast på modehimlen i år – och alla vill ha den. Fila, Nike, Legend och K.Cobler är några av de modemärken som hakat på trenden. Bär trendskon till vida byxor, klassiska chinos eller låt dem bryta av kostymens dressade look och sommarklänningens romantiska stil – och du blir garanterat coolast på stan!