Hetaste skotrenden: Chunky Sneakers

Årets hetaste trend: Chunky sneakers

Chunky sneakers, dad-shoes, ugly sneakers, platform sneakers.. Kärt barn har många namn, men en sak är säker – den rejäla sneakern är det trendigaste du kan ha på fötterna denna säsong! Ju klumpigare sula desto bättre. Upptäck och inspireras av årets trendköp nedan, som säkrar streetstyle-looken som alla talar om. Perfekt oavsett om du söker trenden, retrokänslan eller komforten!

 

Sports fashion-modet är en trend som har hängt med säsong efter säsong, och omfamnats av såväl streetwearkulturen som fashionistor världen över. På senare tid har dock den klassiska sneakern fått sig en rejäl uppdatering, allt till följd av framkomsten av den rejäla statement-sulan. Chunky sneakers, eller dad-shoes som herrmodellen kallas, är numera känt som en av de hetaste skotrenderna, som har vuxit fram med inspiration från 90-talets klumpiga sneakersilhuetter. Upptäck den senaste modellen Farehamn från varumärket K.Cobler!

Fareham Sneakers från K.Cobler i vitt skinn och med snörning. Skorna har mjuka och sköna innersulor som är uppbyggda för att du ska få en fin komfort. Snygg att matcha till de flesta outfits för en sportig och trendig look.

Tips: Fareham Sneakers i vitt skinn finns även med elasik över foten som gör det lättare att ta på och av.

Fareham Sneakers från K.Cobler i begie mocka skinn och med snörning. Dessa flatform sneakers har en kraftig sula i vitt gummi med snygg design. En perfekt sko för dig som trånar efter en kaxig statementsko! 

 

 

 

Vi får inte nog! Den snygga sportskon fortsätter att lysa som starkast på modehimlen – och alla vill ha den. K.Cobler, Dasia och Lemaré erbjuder damsneakers med chunky sula medan Novita Man och Legend har herrsneakers med grövre sula. Bär trendskon till vida byxor, klassiska chinos, croppade jeans, trendiga magväskor eller låt dem bryta av kostymens dressade look och sommarklänningens romantiska stil. Där chunky sneakern är finns även möjligheterna!

Damsneakers Herrsneakers