Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Varumärke
Varugrupp
Pris
Sortera efter

45 träffar.

Shoppa sköna vandringsskor online

Hike och vandring blir så mycket trevligare med rätt kängor och vandringsskor för dam. Upptäck vårt utbud av vandringskor och gör dig redo för långa vandringar och spännande äventyr.

 

Gör dig redo för äventyr med vandringsskor från Scorett

Hos Scorett hittar du rejäla och bekväma vandringskängor och trekkingskor för dam online.

 

När du ska ut och vandra så kan du med våra damskor känna dig bekväm. Flera av våra vandringsskor är nämligen hårt prövade och godkända i olika tester, så att du kan hitta de bästa vandringskor för dig och dina aktiviteter.

 

Klä fötterna varmt och bekvämt i material som skinn, mocka och nubuck. Om du ska ut och upptäcka naturen när det är blött på marken eller fukt i luften så är det bra att investera i ett par damskor som har vattenresistens med gore-tex eller sympatex. Kanske ska du ut och vandra med familjen och planerar på att sova i tält? Att visas i naturen är bra för hälsan. Med rätt par vandringskor kan du njuta fullt ut av fågelkvitter, stillheten och de vackra vyerna.

 

Vandringskängor för dam

Vandringskängor för dam är de perfekta skorna för dig som gillar att promenera i friska luften och vara ute i vildmarken. Ett par lätta vandringskängor för dam är ett bra val för dig som ska ut i oberäknelig terräng eller fjällvandra och när du bär tungt på tyggen. Vi har vandringskor från kända varumärken så som EccoON och Graninge.

 

Hikingskor för dam

Hikingskor för dam är skor för dig som vill utforska naturen och nya marker. Med våra hikingskor från Canada Snow kan du bege dig ut i friska luften. Ditt nästa äventyr börjar här!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.