VISAR 1-24 (54)1 2 3 Sista 100 per sida

Vandringsskor

Gör dig redo för äventyr med vandringsskor!

Hike och vandring blir så mycket trevligare med rätt kängor och vandringsskor för dam. Upptäck vårt utbud av vandringskor och gör dig redo för långa vandringar och spännande äventyr. Hos Scorett hittar du rejäla och bekväma vandringskängor och trekkingskor för dam online. När du ska ut och vandra så kan du med våra damskor känna dig bekväm. Flera av våra vandringsskor är nämligen hårt prövade och godkända i olika tester, så att du kan hitta de bästa vandringskor för dig och dina aktiviteter. Klä fötterna varmt och bekvämt i material som skinn, mocka och nubuck. Om du ska ut och upptäcka naturen när det är blött på marken eller fukt i luften så är det bra att investera i ett par damskor som har vattenresistens med gore-tex eller sympatex. Kanske ska du ut och vandra med familjen och planerar på att sova i tält? Att visas i naturen är bra för hälsan. Med rätt par vandringskor kan du njuta fullt ut av fågelkvitter, stillheten och de vackra vyerna.

 

Vandringskängor för dam

Vandringskängor för dam är de perfekta skorna för dig som gillar att promenera i friska luften och vara ute i vildmarken. Ett par lätta vandringskängor för dam är ett bra val för dig som ska ut i oberäknelig terräng eller fjällvandra och när du bär tungt på tyggen. Vi har vandringskor från kända varumärken så som EccoON och Graninge.

 

Hikingskor för dam

Hikingskor för dam är skor för dig som vill utforska naturen och nya marker. Med våra hikingskor från Canada Snow kan du bege dig ut i friska luften. Ditt nästa äventyr börjar här!