VISAR 1-24 (55)1 2 3 Sista 100 per sida

Vandringsskor

Gör dig redo för långa vandringar med sportiga vandringsskor för herr.

Outdoor-trenden bara ökar och ökar och hike och vandring blir så mycket trevligare med rätt kängor och vandringsskor för herr. Gör dig redo för långa vandringar och spännande äventyr. Hos Scorett hittar du rejäla och bekväma vandringskängor och trekkingskor för herr online och i butik. När du vandrar så ska du känna dig bekväm och säker i ett par vandringsskor, flera av våra vandringsskor är hårt prövade och godkända i tester. Välj om lågt eller högt skaft passar dig bäst, medan ull, fleece och grovt gummi säkrar att du behåller värmen och får fast grepp. På Scorett hittar du även funktionella och praktiska herrkläder för dig som gillar friluftslivet. 

Vandringskängor för herr

Vandringskängor för herr är de perfekta skorna för dig som gillar att vara ute i vildmarken och friska luften. Vi har lätta vandringskängor för herr från flera kända varumärken så som Marrell, Zeus och Ecco.

Hikingskor för herr

Hikingskor för herr är skor för dig som vill utforska naturen och nya marker. Med våra tåliga och rejäla hikingskor från Canada Snow kan du bege dig ut i friska luften. Förbered dig för våren och sommarens hike eller höstens kyliga bergsbestigning, och se till att ta väl hand om dina kängor – så kan du räkna med dem för många äventyr framöver.

 

Så väljer du rätt vandringsskor

Vilken är den bästa vandringsskon för killar? Det är en fråga som inte riktigt går att besvara på rak arm. Först behöver du ta reda på vilka behov du har och hur du har tänkt att använda din vandringskänga. Det kan handla om vilket material som din sko ska ha samt hur mycket dämpning du behöver eller om din vandringssko ska vara vattentät. För bästa guidning, läs vår artikel Välj rätt vandringsskor

 

Köp vandringsskor online eller i butik

Vi på Scorett erbjuder slitstarka skor för en aktiv fritid. För dig som enkelt vill köpa vandringsskor online på scorett.se erbjuder vi alltid fri frakt och fri retur till butik. Söker du guidning är du varmt välkommen in till någon av våra 80 butiker. Här hittar du vandringskängor och vandringsskor till hela familjen från välkända varumärken som GraningeCanada SnowSkechersMerrellDolomite och Ecco.