VISAR 1-24 (86)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Vandringsskor

Gör dig redo för långa vandringar med sportiga vandringsskor för herr.

Hike och vandring blir så mycket trevligare med rätt kängor och vandringsskor för herr. Gör dig redo för långa vandringar och spännande äventyr. Hos Scorett hittar du rejäla och bekväma vandringskängor och trekkingskor för dam online. När du vandra så kan du känna dig bekväm i ett par vandringsskor, flera av våra vandringsskor är hårt prövade och godkända i tester. Välj om lågt eller högt skaft passar dig bäst, medan ull, fleece och grovt gummi säkrar att du behåller värmen och får fast grepp.

Vandringskängor för herr

Vandringskängor för herr är de perfekta skorna för dig som gillar att vara ute i vildmarken och friska luften. Vi har lätta vandringskängor för herr från flera kända varumärken så som Marrell, Zeus och Ecco.

Hikingskor för herr

Hikingskor för herr är skor för dig som vill utforska naturen och nya marker. Med våra hikingskor från Canada Snow kan du bege dig ut i friska luften. Förbered dig för våren och sommarens hike eller höstens kyliga bergsbestigning, och se till att ta väl hand om dina kängor – så kan du räkna med dem för många äventyr framöver.