Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Curling boots

I snöoväder och riktigt kalla dagar så är ett par curling boots en räddare i nöden! Skorna är varmfodrade med sköna material som textilfoder i äkta ull och är en vintersko som är anpassad för vårt nordiska klimat. 

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris

33 träffar.

Shoppa curling boots online

I snöoväder och riktigt kalla dagar så är ett par curling boots en räddare i nöden! Skorna är varmfodrade med sköna material som textilfoder i äkta ull och är en vintersko som är anpassad för vårt nordiska klimat. 

 

Mjuka, varma curling boots

Curling boots är en bekväm och komfortabel sko som passar lika bra till snöslasket i storstaden som till de krispigt kalla promenaderna i skogen. Visste du att curling boots även har antislipegenskaper? Så vid hala väglag kan du alltid känna dig trygg med ett par curling boots.

 

Investera i ett par curling boots i vinter

Kanske äger du ett par curling boots sedan tidigare? Då vet du vad vi menar med när vi säger att livet med ett par curling boots förhöjer livsglädjen under vintern. Har du inga curling boots sedan tidigare och är en person som lätt fryser om fötterna? Då är det hög tid att införskaffa dig ett par varma boots! I vårt utbud av curling boots hittar du damskor från välkända varumärken som Canada Snow, Bally, Dasia och Novita.

 

Därför är curling boots vinterns bästa skomodell

- Mjuka och sköna damskor
- Varmfodrade skor som håller dig varm om fötterna
- Ger bra grepp på vinterväderlag
- Sköna skor att bära under vintern

 

Curling boots som håller dig varm

Canada Snow är varumärket som alltid garanterar dig att hålla fötterna varma. Deras produkter är av högsta kvalitet och är designade med stor noggrannhet. Curling boots från Canada Snow fungerar i både kallare och mildare klimat. Läs mer om deras curling skor och vilka användningsområden respektive modell lämpar sig för.

 

Från svarta klassiska curling boots till moderna modeller

Klä dig varmt och bekvämt i vinter. Vi på Scorett erbjuder ett brett sortiment av curling boots av hög kvalitet. Här hittar du curling i flera färger och material som svarta curling boots i läder, blåa curling boots i blå mocka och varmfodrade curling boots med crockomönster. Med fina detaljer som guldiga dragkedjor för dig som söker efter en elegant city curling, till curling boots med något högre skaft med snörning som gör att du kan anpassa dina skor efter dina fötter och vader. Oavsett ändamål och stil så har vi damskor för dig. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.