Loafers perfekt för sköna sommardagar

scorett-loafers-omslagsbild

K.Colbler Dale Loafers

Våren känns i luften och snart lurar även sommarvärmen runt hörnet. Redan nu går det att skymta vilka trender som kommer att bli stora under våren och sommaren 2022. Den här säsongen står loafers högt upp på trendkartan och går lika bra att använda på sommaren som långt in på hösten. 

Loafers kan bäras på många olika sätt och i årets sommargarderob är denna sko definitivt ett måste. Vi har loafers i flera olika modeller och färger - oavsett om du föredrar en nättare modell till sommarens varma dagar eller ett par med grövre sula för lite extra attiyd. Låt våra influencers inspirera dig och se hur de valt att styla sina loafers-favoriter!

DEN TRENDIGA CITY-LOOKEN  - @LISAYAR

K.Cobler Dale Slip-InDale Loafers Slip-In Svart 899:- från K.Cobler

Inspireras av Li och bär loafern Dale Slip-In från K.Cobler tillsammans med ett par grå jeans med slits och en trendig kavaj. Denna sko gör sig allra bäst på våren och sommaren och matchar minst lika bra till jeans som till klänning. Slip-in modellen har en låg klack, ovandel i mjukt svart skinn och en dekorativ silverkedja över foten. Tips! Denna sko finns även i klassisk modell med bakkappa

 

LOAFERS MED DETALJER - @JOSEFINLIDBOM

 

Novita Ferrentino Loafer Kedja
Ferentino Loafers Kedja Svart 1.600:- från Novita

Loafer med chunky gummisula. Ovandel i svart skinn med mjukt skinn som foder. Innersulan är klädd med extra mjuk foam för skön komfort . Kraftig, guldfärgad kedja som omtag över skon, samt guldfärgad Novita logodetalj på bakkappan. Klassiska skor med trendiga detaljer. Josefin matchar sina svarta Ferrentino-loafers tillsammans med höga knästrumpor, svart kjol och en rutig klassisk kavaj - perfekt när det är aningen för kallt att vara barbent men värmen sakta men säkert börjar smyga sig på. Skosmycket och övriga accessoarer sätter guldkant på looken. 

 

  

LJUS DENIM OCH JORDNÄRA NYANSER - @LINNEACASANDRA 

 

Novita Ferentino Svart Loafers

Gör som Linnea och matcha dina klassiska loafers tillsammans med ett par ljusa denim-jeans och brun kavaj. Kombinationen med vita jeans och lite lugnare, jordiga toner ger ett semi-dressat alternativ och får hela looken att knyta an. Vi ser mycket av ljusa jeans i vår och sommar, inte minst på sociala medier. Haka på jeanstrenden och matcha tillsammans med en klassisk svart loafer med trendiga detaljer!

Novita Ferrentino Loafers Svart
Ferentino Loafers 1.600 :- från Novita


En moderiktig loafer med chunky gummisula, ovandel i svart skinn med mjukt skinn som foder. Innersulan är klädd med extra mjuk foam för skön komfort. Slätt svart skinn med enkel slejf över foten samt guldfärgad Novita logodetalj på bakkappan. Klassiska skor med trendiga detaljer. 

 

 

 

 

MATCHA TIDLÖSA LOAFERS MED FÄRG - @NATALIFIKAS

Dasia Rollina Loafers Rollina Loafers Svart 1.299:- från Dasia

En av vårens och sommarens hetaste trender är färg. Säsongens färgpalett indikerar på att vi går mot ljusare tider och visst känner man suget efter fräscha kulörer och färgstarka nyanser lite extra nu efter vintersäsongen? Natali har valt att styla Rollina-loafers tillsammans med ett par bubbelgumsrosa kostymbyxor, en matchande topp och en vit trenchcoat. Skorna har en tidlös design och bred sula, vilket kompletterar looken med ett extra uttryck.

 

BEIGA TONER I SOMMARGARDEROBEN - @INSPIRATION_BYBJORK

K.Cobler Loafers Penny Brun
Dale Loafers Penny 999:- från K.Cobler

Med ovandel i mjukt skinn i en fin ljusbrun nyans. Pennyloafers med loafersöm runt tåparti. Trendiga och bekväma loafers med rak tå och låg klack, fodrade med skinn. Sofia driver instagramkontot @inspiration_bybjork och matchar sina beiga penny-loafers likt Casandra, tillsammans med plagg i ljusa toner och en klassisk kavaj. Resultatet blir en chich och elegant look som kan bäras både under vår och sommar. 

 

    
PERFEKT TO-GO LOOK MED SVARTA LOAFERS - @KLARA.L.SKlara har valt att macha sina svarta loafers i lack tillsammans med ett par svarta jeans, brun topp och svart kavaj - en casual look som passar perfekt för en runda på stan. för en dag på kontoret eller från jobbet direkt till AW:n. Skorna har en guldfärgad metalldekoration och lite tjockare sula, vilket piffar till looken lite extra. Matcha tillsammans med ett par solglasögon med guldiga bågar och gör dig redo för vårens och sommarens soliga dagar!

Dasia Rollina Loafers Lack
Rollina Loafers Lack 1.200:-  från Dasia


Pennyloafer i svart lackat skinn med guldfärgad metalldekoration, fodrade med skinn. Chunky sula i svart gummi med grovt mönster. En klassisk loafersmodell med modern och trendig touch.

 

 

SHOPPA LOAFERS HOS SCORETT

Hos oss hittar du trendiga och tidlösa damloafers för alla tillfällen. Vi erbjuder loafers i mängder av olika varumärken, modeller och färger. Oavsett om du föredrar en nätt penny-loafer som går ihop med svala plagg på sommaren eller en loafer med grövre sula för lite extra attityd, så har vi något för dig.

Välkommen att kika in våra olika loafersmodeller - hoppas du hittar något du tycker om!

Se alla damloafers