Säsongens sköna socksneakers

Chunky styles, lättviktssulor, ultimat passform och lätta att ta på och av – här har vi samlat allas våra favoritsneakers när vi är på språng och vill vara så bekväma som möjligt! Har du väl testat ett par vill du inte vara utan dem. Spana in våra senaste tillskott i kategorin elastiska socksneakers i textil från Dasia och K.Cobler. Vilka färger och styles matchar du säsongen med?

Hos moderiktiga Dasia står komforten och flexibiliteten i fokus. Skokollektionen präglas därför av mjuka komfortinnersulor i skinn, samt Memory Foam för bästa stötdämpning och anpassning utifrån dina fötter. Skornas innersulor är dessutom uttagbara, så att du själv enkelt kan påverka passformen!

Svarta socksneakers med snörning från Dasia Vita socksneakers med snörning från Dasia

Luci sneakers från Dasia med en ovandel i vävd, något elastisk textil utan sömmar för riktigt bra komfort och passform. Uttagbar innersula i Memory Foam som formar sig efter foten. Med genomtänka detaljer i guld blir denna snygga och bekväma skon en favorit den här säsongen. Finns i både svart, vit och mossgrön! rt! 

Beige socksneakers i elastiskt textil, från Dasia

Luci sneakers från Dasia utan snörning, i stretchig textil för skön passform. Kommer i svart, vitt, beige och rosa. En komfortförstärkare är den kilformade lättviktssulan som ger bra grepp.

Svarta socksneakers med snörning från Dasia Vita socksneakers med snörning från Dasia

Scilla sneakers från Dasia med ovandel i svart mesh och skinnimitation. Sneaker med silverfärgade detaljer, elastiska skosnören med dragsko och uttagbar innersula. En skön sneaker som är både trendig med chunkysula och har hög komfort!

Keady, sköna socksneakers i rosa, gult, orange, grönt och blått, från K.Cobler

Keady sneakers från K.Cobler är vår storsäljande favorit! Skornas luftiga lättviktssula, stretchiga ovandel och uppbyggda innersula gör dessa sneakers till en hyllad uppstickare såväl på språng som hemma i vardagen. Varför inte liva upp vilken outfit som helst med en korallfärgad eller gul textilsneaker? Inte bara är den snygg och kommer i otroliga färger, utan den är också i stretchig, elastisk textil och otroligt lätt – det känns precis som att gå på moln!