Säsongens sköna socksneakers

Chunky styles, lättviktssulor, ultimat passform och lätta att ta på och av – här har vi samlat allas våra favoritsneakers när vi är på språng och vill vara så bekväma som möjligt! Har du väl testat ett par vill du inte vara utan dem. Spana in våra senaste tillskott i kategorin elastiska socksneakers i textil från Dasia och K.Cobler. Vilka färger och styles matchar du säsongen med?

Hos moderiktiga Dasia står komforten och flexibiliteten i fokus. Skokollektionen präglas därför av mjuka komfortinnersulor i skinn, samt Memory Foam för bästa stötdämpning och anpassning utifrån dina fötter. Skornas innersulor är dessutom uttagbara, så att du själv enkelt kan påverka passformen!

Svarta socksneakers med snörning från Dasia Vita socksneakers med snörning från Dasia

Luci sneakers från Dasia 899:-
Dessa sköna damskor har en ovandel i vävd, något elastisk textil utan sömmar för riktigt bra komfort och passform. Uttagbar innersula i Memory Foam som formar sig efter foten. Med genomtänka detaljer i guld blir denna snygga och bekväma skon en favorit den här säsongen. Finns i både svart, vit och mossgrön! 

Svarta socksneakers med snörning från Dasia Vita socksneakers med snörning från Dasia

Scilla sneakers från Dasia 899:-
Socksneakers med ovandel i svart mesh och skinnimitation. Dessa sneakers har silverfärgade detaljer, elastiska skosnören med dragsko och uttagbar innersula. En skön sneaker som är både trendig med chunkysula och har hög komfort! Denna skomodell finns även i beige och vit mesh och skinnimitation.

Keady, sköna socksneakers i rosa, gult, orange, grönt och blått, från K.Cobler

Keady sneakers från K.Cobler 699:-
Dessa sköna och färgglada damskor är vår storsäljande favorit! Skornas luftiga lättviktssula, stretchiga ovandel och uppbyggda innersula gör dessa sneakers till en hyllad uppstickare såväl på språng som hemma i vardagen. Varför inte liva upp vilken outfit som helst med en korallfärgad eller gul textilsneaker? Inte bara är den snygg och kommer i flera fina färger, utan den är också i stretchig, elastisk textil och otroligt lätt!

Sköna herrsneakers med lättviktssula!

 Vita socksneakers med snörning från Dasia

Donowan sneakers från Zeus 899:-
Upptäck sköna socksneakers för herrar! Donowan är en sportig modell som finns i marinblå och beige textil. Herrskorna har uttagbara komfortsulor med memory foam och uppbyggd hålfot. Det bästa med dessa skor är att de har en läst som passar bredare fötter. 

Shoppa Socksneakers