Säsongens sköna socksneakers

Från att ha tagit de största stegen på catwalken och ha skymtats med celebriteter, till att hyllas inom street style-kulturen - i vår är knitted sneaker trenden något av de hetaste och skönaste du kan bära. Sköna sneakers med lättviktssulor, ultimat passform och lätta att ta på och av – läs mer om varför knitted sneakers är en skofavorit när du är på språng och vill vara så bekväma som möjligt!

 

 

Easy on, light feel

Sock sneakers, knitted sneakers eller soft sneakers - kärt barn har många namn! En sak som är säker är att dessa damskor är sköna, lätta och enkla att ta på! Perfekt att bära en runda på stan, under resan eller under långa arbetsdagar! För att få till en modern och chic look kan du matcha skorna med kavaj, flare pants, midikjolar, känningar eller din favoritjumpsuit.  

 

Primrose Sneakers 899 SEK - Finns i färgerna: vit, beige, brun, blå och svart.
Dessa sköna damskor har en ovandel i vävd, något elastisk textil utan sömmar för riktigt bra komfort och passform. Med uttagbara innersulor och genomtänka detaljer i guld, blir detta en snygg, smidig och bekväm sko att bära denna säsong.

Alain Sneakers
899 SEK - Finns i färgerna: vit, beige och svart.
Härlig slip-on sneakers med snörparti som justerar passformen. Innersulan är klädd i skinn och har bekvämt hålfotsstöd som ger komfort hela dagen.

Vivian Sneakers 899 SEK - Finns i färgerna: beige.
Dessa sköna damskor har en ovandel i beige textil med vävt mönster samt mjuk innersula i textil. Skorna har en vit, chunky sula i lättviktsmaterial och med honungsfärgad slitsula - snyggare kan det knappast bli! 

 

Komfort och flexibilitet i fokus

Hos moderiktiga Dasia står komforten och flexibiliteten i fokus. Skokollektionen präglas därför av mjuka komfortinnersulor i skinn, samt memory foam för bästa stötdämpning och anpassning utifrån dina fötter. Skornas innersulor är dessutom uttagbara, så att du själv enkelt kan påverka passformen!

 Ta dig an trenden och säkra din plats i blickfånget med trendiga K.Cobler som har flera snygga och stilrena modeller i sock sneakers. Med lättviktssula, stretchiga ovandel och uppbyggda innersula gör modellen till en hyllad uppstickare såväl på språng som hemma i vardagen.

Knitted sneakers ett bekvämt och stilfullt alternativ till traditionella sneakers. Med deras mjuka och ventilerande material, lättviktighet och olika designalternativ har de blivit mycket populära bland både män och kvinnor. Så om du letar efter ett par nya sneakers att lägga till i din garderob, kan du överväga att köpa ett par knitted sneakers och uppleva deras fördelar själv.

Knitted sneakers